esmaspäev, 6. juuni 2016

Aktiivsest maikuust killuke ka Teile!


6. mail toimus meil Jaapanipäev, kus tulid meile külla Itaaliast Michele Colonna (Itaalias peab lambiäri) ja meile tuli ta näitama enda perekonnast lühifilmi "Avec" ning päeva teises pooles tutvusime karate`ga, seda tutvustas meile Margit Pärnu karateklubist Corpore.
Kõik olid väga vaimustuses värskes õhus õpetatava karate´st, kus Margit näitas meile erinevaid võtteid, selgitas vööde värvide tähendust ning pani poisid proovile.
Michelega saime harjutada inglise keeles suhtlemist ja rääkida filmist ja filmitagustest kaadritest. Michele tuli Eestisse läbi Rasmuse projekti- selle projekti abil käisid nii õpetajad kui ka teised vabatahtlikud Itaalias ning Eestis.















Ühel reedesel päeval otsustasime noorema tantsugrupiga valida enda grupile nimi ning teha ühiselt samasugused särgid esinemiseks. Saime tantsuringi nimeks valitud siis Barbie ning kõik kujundasid endale vahvad särgid ühesuguse Barbie logoga.
Neid me esinemistel veel kanda pole saanud külma ilma tõttu. Sellel kuul käisime esinemas nii Tahku Tare juures mailaadal ning Võiste suveaias kevadlaadal.
Laura sireliõitest õnne otsimas :)

Enel esinemas Lydia Koidula luuletusega Kodu kevadlaadal.
            Laura koos teistega sirelitest õnne otsimas,
kõik leidsid vähemalt kaks viieõielist sireliõit!
         
Keksu joonistamise ja - hüppamise päev :)










                                                                                                                  



Selle suve viimane kokandusring- grillimislõuna.
Vahukommide demonstreerimine ja degusteerimine ;)


 Enel maitsvat vara kaitsmas!

Liha valmib!
Kõik ametis!

Karate harjutamine siis ;)
Karate                
26. mail käisime noortega: Enel, Margitta ja Johannaga Tallinnas video konkursi "Turvatunne" autasustamisel kinos Kosmos.
Järgmisel aastal võtame kindlasti veel kord osa ning teeme veel paremini kui see kord. Tegime video koolikiusamise teemal.
Saime peale autasustamist muidugi ka kinos filmi vaadata "Metsikuna sündinud", mis näitas elu Aafrikas, kus on hooldekodud hüljatud ahvidele ning elevantidele.
Saime tunda Tallinna melu, sõites takso ja trammiga ja saime tunda ka Superbussi mõnusid! Igati väärt Tallinnas käik oli! ;)
 9. mail (Euroopa päeval) tegime noortega ka Euroopa viktoriini, kus parimad said autasustatud!









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar